عضو انجمن جمعه 5 خرداد 1396 08:54 ب.ظ نظرات ()
نویسنده: شبنم کرمی

کاراکال یکی از ۸ گربه سان وحشی ایران (پلنگ، یوزپلنگ، کارکال،  سیاهگوش، گربه شنی، گربه پالاس، گربه جنگلی و گربه وحشی) بوده و از گونه های کمیاب کشور به شمار می رود.

کاراکال عمدتا در نواحی بیابانی و حاشیه بیابان های مرکزی ایران زندگی می کند اما در برخی مناطق کوهستانی نیز مشاهده شده است.

کاراکال به لحاظ جثه از گربه وحشی، گربه جنگلی و گربه شنی بزرگتر بوده و به دلیل مهارت بالا در شکار و جثه نسبتا بزرگ، علاوه بر طعمه های کوچک و پرندگان، پستانداران بزرگتری نظیر آهو، جبیر، بره ها و بزغاله های وحشی و گوسفندان اهلی را نیز شکار می کند.